Info


Om Salon Zig Zag

Indehaveren, Iben Norring-Agerskov, blev uddannet frisør tilbage i 1994 og har mange års erfaring inden for faget fra bl.a. tidligere ansættelser, og har nu drevet Salon Zig Zag siden 2008, hvor salonen ligger på samme adresse som fra start af, nemlig Romalt Boulevard 22 i Randers.
Iben arbejder med hjertet i centrum og brænder for sit fag. Hun elsker at gøre andre mennekser glade og kan hjælpe til med en lækker og smart frisure til alle aldre, køn og professioner – lige så det passer unikt til dig! Hun har meget personlighed med i sit arbejde, og sætter derfor pris på, at man har en god kemi mellem kunde og behandler. Der har igennem tiden både været elever og ansatte, men i dag er Iben den eneste frisør at finde i salonen.

Igennem frisørarbejdet bliver der arbejdet med produkter fra idHAIR, både shampoo, conditioner, hårkur, farver- og permanentbehandlinger – ALT er fra idHAIR. Du kan læse om de produkter, som du kan blive indehaver af ved at trykke på linket her.

Åbningstiderne:
Mandag: 12.00-17.00
Tirsdag: 10.00-19.00
Onsdag: 10.00-19.00
Torsdag: 10.00-17.00
Fredag: 10.00-17.00 (uden tidsbestilling)

Ring på telf. 8710 0055 eller skriv en besked på Facebook, Salon Zig Zag, for at bestille en tid.

 

Der kræses om alle vores kunder og sætter dem i centrum, når de sidder i stolen hos os. Så snup en kom kaffe eller the mens du venter – og om fredagen er der lidt godt til ganen – vi ses!


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.